• Сторінка 1 з 1
  • 1
Статуси
jupiter
Дата: Понеділок, 29.11.2010, 01:49:58 | Стаття # 1
Одна ніч, пару фраз, десятки обіймів, сотні поцілунків ... а після лише тисячі хвилин і нескінченні спогади ...
Вони ненавиділи один одного. Вони не могли один без одного.

Будь простіше і люди до тебе потягнуться!? аха ... Я дотримуюся іншої думки. Будь складніше і від тебе відстануть ті, хто простіше!

Режим «а мені все пофіг» успішно активований

.... І я хочу зупинити час однієї спалахом кольорового фотоапарата, і там існувати, в цьому кадрі, такою ж щасливою, вічно молода, навіки з ним ...

просто дивитися в очі ... просто дихати і відчувати аромат свіжо завареного кави ... просто чути хід стрілок годинника ... і дивлячись на них розуміти що вони йдуть тільки вперед ... і ні на хвилинку назад не повернуться ...

Ну чо, думаєш я на гачку? Озирнися, вудка-то в моїх руках

Вимкнути мозок ... просто відключити ... заразом і серце! А потім не думати і не відчувати взагалі НІЧОГО ... просто існувати. Знаю не життя ... зате легше, набагато легше ... легше без усвідомлення його байдужості ...

Не можна. Погано. Не розумію. Не можу. Не хочу. Але це частина мене. Хочеться кричати. Треба жити з цим далі, але ...

А всередині порожнеча, порожнеча і холод, і хочеться розчином ... в темряві ... і піти, але куди? У порожнечу? У себе? У ні куди, просто піти ... піти назавжди ... щоб не відчувати ... піти одній ...

Любов ... її немає. Це всього лише марення хворої фантазії людини. Який хоч якось питаеться превнесті сенс у своє нікчемне життя.

Вона: Всі кінець! Крапка! До побачення! Він: ні, це просто кома ...

Наш світ-це світ казок, шокаладок і повітряних кульок ...

Давай сбежім.Вместе.Убежім з цього злого місця, де панує ненависть і зневагу і створимо свій мір.Мір красочний.Мір любові і ніжності ...

Любов-це відчуття того, що в тебе за спиною ростуть крила, ти злітаєш, але коли любов закінчується, ти падаєш і розбиваєш своє серце ...

А в моєму світі всі один одного люблять, не знають слова ненависть і радіють цукеркам ...

Так, я така яка есть.Немного дурна, безбаштова, вічно чекає щастя, і дуже мила ...

Любить фотографувати природу, ненавидить томатний сік і мріє про те, щоб повернути ті незабутні 12 днів літа ...

А вона все також читатиме дивні книги, співати в хорі, дивитися фільми про любов і вірити в чудеса ...

Лише тільки найближчі знають яка я насправді, бо тільки з ними я можу Іскриня радіти життю! ..

Вона чудова. Можеш ставити на неї сигналізацію.

Кажуть, що сміх продовжує термін життя ... Це що ж виходить? .. Я буду жити вічно? ..

Дует щастя з мильних бульбашок, їсти шоколадні мрії і гойдається на гойдалках фантазій ..

А вона все також буде слухати Noize MC, малювати дивні картини, читати Пауло Коельо і мріяти про щастя ...

Вона подросток.Ей НЕ положность бути щасливою ...

Ми живемо моментами щастя, спогадами про них і вірою в те, що ще буде так добре.

-Скажи у твоєї любові є дно? -Так ... але воно діряве ...

може досить робити мені мізки ... .. тут тобі не клуб «умілі ручки» ....

мій розум покинув мене, написавши заяву про звільнення за власним бажанням ... ....

У моїх очах присутній под'еб ....

можливість побути самим собою ... дана не всім ... .... а тільки тим хто VIP ....

утіхомрьте своє «Я» ... а то моє «Я» теж починає бешкетувати ...

Якщо я посміхаюся, то це ще не означає що в мене гарний настрій .. Може в мене просто вилиці звело?

Я люблю тебе! Не віриш?? 0_0 Правильно робиш

http://ibelive.at.ua Новий проект

Подібні публікації: у нас на сайті

• Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук: